середу, 18 березня 2020 р.

День відкритих дверей у Запорізькому міському ЦЗ.

У рамках проведення Місячника кар’єри молоді, 4 березня  ДНЗ «ЗВПУ» взяло участь у Дні відкритих дверей, який був проведений під патронатом Запорізького міського центру зайнятості.
Метою заходу було надання учнівській молоді інформаційних та консультаційних послуг. Під час проведення Дня відкритих дверей – заступник директора з виховної роботи Паскарь Н.Ю., та майстер виробничого навчання Кішко К.В. – ознайомили дітей з професіями, які отримують у нашому навчальному закладі. Викладачі Стрілець Н.В. та Житницька Г.В. – провели тренінг з  майбутніми абітурієнтами на тему: « Яка професія підходить тобі більш за все», який допоміг учням усвідомити на скільки вони готові до тієї чи іншої професії. Майстри виробничого навчання Кузьменко С. Ю. та Шевчук В.Ю. провели для дітей майстер – клас з живопису « Техніки Монотипія» з використанням гуашевих фарб. Після проведення майстер класу учні, ще більше загорілися бажанням вступити на навчання до нашого навчального закладу.
Роблячи підсумки – можна сказати, що такі Дні відкритих дверей з тренінгами та майстер-класами дуже потрібні дітям, які ще не визначилися зі своєю майбутньою професією.
Заступник директора з в/р. – Н.Ю. Паскарь
Викладач Н.В. Стрілець
Викладач А.В. Житницька
Майстер в/н. Кішко К.В.
Майстер в/н. Кузьменко С.Ю.
Майстер в/н. Шевчук В.Ю.


Немає коментарів:

Дописати коментар