середу, 4 грудня 2019 р.

Цінуй життя – зупини СНІД

В рамках «Всеукраїнського соціально освітнього волонтерського проекту «Здоров’я. Вибір кожного» з профілактики ВІЛ/СНІДу та онкозахворювань серед підлітків та молоді, який проходить зараз в ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» 03.12.2019 року відбулася зустріч з лікарем гінекологом Клініки дружньої до молоді Іващенко Евгенією Григорівною, де разом з сестрою медичною Матвієнко Валентиною Іванівною серед учнів групи 09 «Агент з постачання. ОКН», групи 18 « ОКН.Адміністратор» були проведені лекції – бесіди на тему : «СНІД та рак – реальні загрози», «Збережи своє здоров’я та життя , « Знання, як зброя проти раку».
Під час бесіди учні були ознайомлені з питаннями про ВІЛ/СНІД: основними шляхами зараження, як захистити себе та близьких ,як розвити поведінкові мотивації до збереження свого здоров’я.
Теми, які обговорювались під час лекції  актуальні. Методи роботи  викликали у здобувачів освіти відверту розмову та зацікавлення.
Відгуки після зустрічі позитивні та емоційні. Організатори побажали міцного здоров’я та берегти себе і близьких. Бо як в народі кажуть: « Подумай про майбутнє  – обери життя.»


Немає коментарів:

Дописати коментар