понеділок, 18 грудня 2017 р.

Ділова гра «Адміністратор на підприємстві»

На сьогоднішній день неможливо уявити собі роботу будь-якого підприємства без адміністратора. Професія адміністратора широка та багатогранна. Спектр завдань дуже великий, до обов’язків входить: координація роботи офісу, прийом і реєстрація замовників і клієнтів, отримання дзвінків, робота з документами. Адміністратор займається діяльністю з обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов, контролює збереження матеріальних цінностей, надає інформацію відвідувачам з питань, що стосуються послуг, які надаються, приймає заходи із запобігання конфліктних ситуацій.
Тож, 14 грудня 2017 року, в рамках проведення тижня професійної майстерності за професією «Адміністратор», майстер виробничого навчання Паскарь Наталя Юріївна провела ділову гру «Адміністратор на підприємстві» з учнями гр. № 19, які навчаються за професією «Оператор комп’ютерного набору. Адміністратор».
Метою проведення гри було відпрацювати механізм роботи щодо удосконалення практичних навичок адміністратора під час підготовки особової справи працівника, інформаційних документів, зокрема службових листів, довідки, доповідної та пояснювальної записок, оголошення та повідомлення.
Учні змогли показати свої знання, вміння та навички отримані на уроках виробничого навчання, які їм знадобляться у майбутній професії.



Немає коментарів:

Дописати коментар